Gastenboek

Bedankt dat u in mijn gastenboek wilt schrijven. Ik vind het zeer belangrijk dat mensen die op zoek zijn naar thuiszorg kunnen lezen of mijn dienstverlening goed is. Dit staat nooit vermeld op websites van thuiszorgorganisaties. Men weet dan dus ook gelijk of de dienstverlening die ik bij andere clienten heb gedaan, of nog steeds doe, naar tevredenheid is of was.

6 gedachten over “Gastenboek

 1. Beste Anneke

  Je verzorgd me nu een paar weken en we hebben goed contact met elkaar.
  Ik heb respect voor je hoe je met me omgaat en andersom ook.
  We hebben vaak plesier met elkaar,buiten de serieuse dingen natuurlijk.
  Ja ik ben echt blij met je toppie.
  En je website voeld meteen echt gemeent aan( moest wel hier en daar even slikken).
  Ik hoop ook voor je dat je echt alleen de verpleging kan doen daar licht je hard.

  Liefs Corinna
  :-):-)

 2. Beste Anneke

  Doordat ik nu langer verpleegd moet worden en we nu elkaar langer kennen is er een vaste band ontstaan.
  Anneke verstaat haar vakkennis in verpleging heel goed. Ze moet bij mijn verhoogte clisma’s zetten en dat doet ze nauwkeurig en zonder pijn en ze blijft ook bij je zitten zoals dat hoort.( ik heb dat in het verleden wel anders meegemaakt. Clisma zetten en dan wegggaan en je zo alleen achter laten) En Anneke is niet zo ze neemt de tijd daarvoor. dat is het verschil met een zelfstandige verpleegkundige dan iemand van “een zorg”.
  Ik heb ook psychische problemen en ook daar kan Anneke mee omgaan omdat ze zich daar in verdiep heeft wat het betekend.
  Ja… nogmaals ik ben erg BLIJ met ANNEKKE als hulp ze heeft haar hart op de goede plaats zitten. Ze beurd je ook op als je een tegenslag heb en dan kan ik wel samen lachen met haar en ze geeft me goede weer positifiteid. Ik hou Annekke voorloopig nog voor een paar jaar. En mensen die ook hulp van Anneke krijgen SCHRIJF op haar gastenboek. Dat is positief voor Anneke┬á maar ook voor U.

  ­čÖé

 3. En dan heeft je moeder ineens thuiszorg nodig. Je denkt niet na en kiest voor de meest voor de hand liggende organisatie. De ene na andere wijkzuster komt over de vloer. Totaal 17 verschillende gezichten wisselen elkaar af. Niet meer te volgen voor mijn moeder en voor mij als dochter is een goede communicatie bijna onmogelijk. Onrust en paniek. Ik zie mijn moeder op alle vlakken achteruit gaan en dacht dit is haar laatste jaar. Dan neem je een lastige stap, een andere thuiszorgorganisatie. En dan komt Anneke binnen, als ZZP?er werkzaam voor die organisatie. Langzaam komt de zo nodige rust en continuïteit terug. Professionele en preventieve zorg kijkend naar wat mijn moeder nodig heeft. Overgoten met een gezonde dosis humor. Relativerend, helder en concreet. Ik zie mijn moeder zowel fysiek als mentaal wat sterker worden. Haar eigenwaarde groeit! Natuurlijk blijf ik realistisch, beter wordt ze niet meer. Alleen maar slechter op alle gebieden, maar op deze wijze kunnen we het iets beter een plekje geven. Ik heb deze hele website in alle rust gelezen en wat Anneke beschrijft qua werkwijze en gedachten klopt exact met de praktijk. Dit is Anneke en zo werkt Anneke!
  Maar er is meer, de mantelzorger (vreselijk woord ­čśë ). Anneke is er niet alleen voor de cli├źnt maar ook voor mij. We communiceren helder en duidelijk. Ik krijg advies, raad en tips. En het belangrijkste, ze is er altijd voor mij, ook als ik het even moeilijk heb. Even mijn hart luchten, soms een traantje en door haar luisterend oor, relativerend vermogen en humor ? eindigen we altijd met een lach. En ik kan er weer even tegen!
  Nu 1 jaar later en 10 kilo zwaarder, zit mijn moeder rustig en vol vertrouwen nog steeds tevreden op haar eigen plekje in haar eigen huisje!
  Dank je Anneke, wat zijn wij blij en gelukkig met jouw werkwijze en gedachten! Ik hoop zo dat we samen de eindstreep gaan halen ??.
  Tot slot. Ik hoop van harte dat er nog heel veel mensen van jouw werkwijze en gedachten mogen/kunnen gaan genieten! Jij geeft de zorg die zieke en/of oudere mensen verdienen! Zorg zoals de zorg behoort te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *