Tarieven

Ik handhaaf vastgestelde tarieven.

De tarieven zijn verschillend per soort zorg. Zo heb je de volgende onderdelen:

* Verzorging niveau 3 ( functie PV)

      * werkdagen 25.60 per uur

      * weekend en feestdagen 32.30 per uur

* Verpleging niveau 3 ( functie VP)

      * werkdagen 28.90 per uur

      * weekend en feestdagen 36.50 per uur

* Allerhande (functie AL)

      * werkdagen 17.50 per uur

      * weekend en feestdagen 22.50 per uur

* Huishoudelijke hulp

       * werkdagen 19.50 per uur

       * weekend en feestdagen 24.50 per uur

 

De verzorging kan uit 2 verschillende soorten zorg bestaan. De functie PV zal altijd aanwezig zijn. Dit zijn namelijk de ADL handelingen die iedereen doet. Zoals wassen, aankleden, naar bed brengen e.d..

Dan heb je functie VP. Dit is verpleging. Hieronder valt het medicijnen uitzetten en toedienen, wondverzorging, sondevoeding aansluiten e.d..

Functie AL heb ik zelf een naam gegeven. Hieronder vallen eigenlijk alle dingen die buiten de verzorging en verpleging vallen. Dan bedoel ik dus onder begeleiding winkelen, naar artsen gaan en alle voorkomende dingen waar iemand begeleiding in wilt hebben omdat ze dit niet alleen kunnen.

Als de zorg uit 2 verschillende soorten bestaat zal dat in gedeeltes in het tarief berekend worden.

Een voorbeeld hiervan is: Men wordt in de ochtend gewassen en men heeft een wond die verzorgt moet worden. Voor die verzorging is een kwartier genoeg. Verder is men 3 kwartier bezig met de ADL handelingen. Het totaal komt dan op een uur. 3 kwartier voor het tarief van PV en 1 kwartier voor het tarief van VP.

Voorbeeld berekening op een werkdag:

45 min a 25.60 PV

15 min a 28.90 VP

totaal is 26.43 voor dat gewerkte uur.

U krijgt van mij per maand een gespecificeerde factuur van het aantal uren met de tarieven erbij. Werk ik bij u op PGB basis dan krijgt u bij de factuur een ingevuld declaratieformulier die van het zorgkantoor is.  Bij verzorging en verpleging op particuliere basis wordt BTW berekend. Bij de andere soorten zorg niet.